Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Lux Habitat, des de 1996 experts en Propietats de Luxe a Barcelona

Som Experts a Barcelona

Ens apassiona Barcelona i el seu estil de vida. Estimem i coneixem com ningú la seva cultura, el seu art, la seva arquitectura, la seva gastronomia ... totes aquelles coses que la converteixen en la ciutat idònia d'Europa per viure.

Lux Habitat, des de 1996 experts en Propietats de Luxe a Barcelona
LA NOSTRA MISSIÓ ÉS GUIAR-LO CAP A LA LLAR EN QUAL OBTINDRÀ LA FELICITAT A LA CIUTAT PREFERIDA DEL MEDITERRANI.
Lux Habitat, des de 1996 experts en Propietats de Luxe a Barcelona

SOM ESPECIALISTES EN LUXE

Som la primera agència especialitzada en immobles de luxe de Barcelona. La nostra cultura d'empresa neix a la zona alta de Barcelona de la qual vam ser pioners. Per tradició i experiència som ara la referència a la Barcelona de luxe de l'Eixample.

SOM TRADICIÓ I INNOVACIÓ

La barreja de tradició i innovació està a l'ADN de la nostra empresa: Amb l'aposta pionera per l'especialització en luxe i alt standing. Amb el disseny de les nostres botigues a peu de carrer per oferir un tracte d'acord i personalitzat. I amb l'aprofitament de les més avançades eines en màrqueting digital i relacional per connectar llars únics amb persones feliços.

SOM PERSONES AL SERVEI DE PERSONES

Som conscients que la finalitat última del nostre negoci és ajudar les persones a prendre una de les decisions més importants de la seva vida, l'elecció de la seva llar.

Ens apassiona servir a aquest propòsit tan proper a la felicitat amb un tracte únic i personalitzat que només busca la plena satisfacció dels nostres clients.

Amb Lux Habitat la inversió a Barcelona és un valor segur
Localització de propietats
Repartiment de tipus de propietats
12 H.
El nostre record de rapidesa en moltes operacions de compravenda
1.500
Les operacions realitzades amb plena satisfacció per ambdues parts
3.500
Els clients satisfets, avui persones felices a la seva llar
1.500.000 €
El valor mitjà de la nostra actual cartera d’immobles

Equip

UNEIX-TE A L'EQUIP DE LUX HABITAT

Oficines

VINGUI A VERE'NS I SENTI'S COM A CASA

El reconegut luxe de Barcelona és la inspiració de les nostres botigues immobiliàries. Un espai exclusiu i proper al mateixos temps, destinat a atendre personalment a clients exigents amb la seva felicitat.

Les nostres botigues són part essencial de la nostra dedicació i compromís. Amb això, Lux Habitat és l'única immobiliària de luxe de Barcelona que eleva la seva propietat a la categoria de luxe i atenció de les grans boutiques europees.

Barcelona Zona alta
Ganduxer 28
La tradició, la central, la casa mare
Ganduxer, 28
08021 (Barcelona)
+34 93 201 77 77
Barcelona Eixample
Pau Claris 190
La nova aposta de luxe i servei
Pau Claris, 190
08037 (Barcelona)
+34 93 201 77 77