El nostre propòsit.

Construïm espais que proporcionen benestar a qui els habita. Ho fem sota criteris d'innovació i sostenibilitat per a la màxima eficiència energètica i respecte al medi ambient. Amb això contribuïm a la qualitat de vida de les persones, la societat i el planeta.

Construïm confiança.

Un referent de confiança en el sector immobiliari.

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector immobiliari, LuxHabitat és un referent per a clients i inversors a la ciutat de Barcelona havent aconseguit el lideratge en la intermediació d'immobles residencials d'alta qualitat.

La raó de l'èxit de la companyia es troba en el tracte pròxim i familiar i el grau de confiança aconseguit amb la solvència de cadascuna de les seves operacions.

Un referent de confiança en el sector immobiliari.

Una promotora al servei del benestar.

Les promocions de LuxHabitat són fidels a la qualitat i confiança que caracteritzen la història de la nostra marca. A això li sumem els criteris de construcció de l'habitatge del futur: espai, tecnologia, confort, harmonia, servei, ubicació… que compleixen les exigències de benestar dels nous compradors.

L'empresa familiar afronta els reptes del futur sumant preparació, innovació i sostenibilitat al prestigi d'una trajectòria impecable durant 3 generacions.

Una promotora al servei del benestar.

Construïm innovació.

La renovació d'un sector tradicional resistent al canvi.

Som part de la immensa oportunitat que suposa la transformació del sector immobiliari per a generar benestar, qualitat de vida i valor sostenible. La nostra missió principal és construir habitatges que proporcionin el major benestar a les persones, la societat i el planeta.

I el fem amb una arquitectura sostenible, materials respectuosos amb el medi ambient, energies renovables i en ubicacions estratègiques.

La renovació d'un sector tradicional resistent al canvi.

Els últims avanços en confort i sostenibilitat.

Apostem per un futur on la innovació aquest al servei de les persones i de la seva qualitat de vida. I això inclou la creació de riquesa en l'entorn i la cura de la biodiversitat.

Zones comunes disruptives, detectors de presència que encenen i apaguen llums, climatització uniforme invisible, ventilació de doble flux, espais de salut cardioprotegidos, geotèrmia i aerotermia, guest house, habitatges flexibles, obertures per app, visites virtuals amb experiència sensorial… són només algunes de les innovacions que oferim per a una nova generació de compradors.

Els últims avanços en confort i sostenibilitat.

Construïm qualitat.

Ens apassiona construir llars.

En el passat únicament vam acceptar propietats en venda en les quals nosaltres haguéssim triat viure. Avui les construïm.

Estem compromesos amb el que fem. Per això cuidem fins al més mínim detall. Creiem que la personalitat pròpia de cada espai, ubicació, distribució… precisen d'un disseny específic que vaig convenir emoció, estètica, confort i habitabilitat.

Ens apassiona construir llars.

Espais únics, amb ànima i a mida.

Cuidem el disseny i la distribució amb la col·laboració dels millors arquitectes. La nostra experiència en la intermediació d'immobles d'alta qualitat ens permet conjugar elegància, funcionalitat i modernitat.

Construïm des de la sensibilitat llars que s'adapten a l'entorn amb els millors materials, nobles, duradors i respectuosos amb el medi ambient. Els nostres espais transcendeixen el físic i estètic per a proporcionar una experiència superior de benestar.

Espais únics, amb ànima i a mida.

Construïm sostenibilitat.

Compromesos amb el medi ambient i la biodiversitat.

La demanda d'una economia més humana i respectuosa amb el planeta és especialment sensible en el sector de la construcció. Per això LuxHabitat adopta un clar compromís de sostenibilitat i s'uneix a les empreses amb propòsit per a aconseguir una societat més justa i un planeta més saludable en 2030.

El nostre major benefici serà contribuir amb els nostres habitatges al benestar de les persones amb un estil propi i innovador que contribueixi al món millor del demà.

Compromesos amb el medi ambient i la biodiversitat.

Més enllà dels conceptes tradicionals immobiliaris.

L'harmonia i la integració en l'entorn són part fonamental de les nostres promocions.
La ubicació de cadascuna d'elles aquesta motivada per l'aportació al desenvolupament sostenible i col·lectiu de l'entorn. Materials d'última generació, respecte mediambiental, energia eficient i renovable.

Volem que les nostres promocions siguin agents de canvi per a enriquir i dinamitzar la societat, respectant el planeta en el qual vivim. Un llegat indispensable per a les futures generacions.

Més enllà dels conceptes tradicionals immobiliaris.