Property Developers

Una nova promotora per a una nova societat.

LuxHabitat és una promotora immobiliària de nova generació amb el punt de vista en els valors, aspiracions i necessitats que requereix la nova societat.

Una societat en la presa de decisions de la qual influeixen tant el benestar personal com la responsabilitat i el compromís amb la societat i el planeta.

Una nova promotora per a una nova societat.

La perfecta unió de qualitat i sostenibilitat.

LuxHabitat construeix amb els més alts estàndards de qualitat espais dissenyats per a ser viscuts amb el màxim confort. Combinem disseny contemporani, materials d'última generació, energies renovables i els últims avanços del sector immobiliari per a oferir els habitatges més avançats i sostenibles del moment actual.

La perfecta unió de qualitat i sostenibilitat.

Una nova idea de benestar.

Residències pensades amb passió i entusiasme per als qui trien qualitat de vida: persones i famílies d'una nova societat, on el veritable luxe són el temps, l'espai i el benestar físic i emocional. Un benestar que no s'entén sense el progrés de la societat i el respecte pel planeta en el qual vivim.

Una nova idea de benestar.

La història de LuxHabitat

1992

Una immobiliària familiar líder a Barcelona.

La trajectòria de LuxHàbitat en el sector immobiliari es remunta a tres generacions. Lluis Geli pare va actuar amb èxit en la promoció i intermediació immobiliària del post olimpisme, contribuint a la modernització de Barcelona i la seva projecció internacional. En pocs anys LuxHabitat pas d'empresa familiar a líder del sector immobiliari.

1992

2005

Qualitat amb caràcter propi.

El criteri de la família Geli i la seva visió honesta del negoci immobiliari va ser el motor de la creació de LuxHabitat. La primera Immobiliària de Barcelona especialitzada enlaire standing. Ràpidament va aconseguir un estil propi d'intermediació basat en la confiança de la seva gestió i la qualitat dels seus immobles. El deixant de LuxHabitat va ser seguida per molts i va fer de Barcelona una de les ciutats més desitjades d'Europa per a viure.

2005

2021

El futur de la construcció.

A la reputació i confiança generades durant aquell temps, avui incorporem els criteris innovadors de la tercera generació per a aconseguir un nou repte: Una promotora per a construir el futur benestar de la nostra societat. Un futur que contempla la millor qualitat de vida de les persones com a inseparable de la qualitat de vida del planeta.

2021