Obra nova Lux Sant Joan

Barcelona

El Passeig Sant Joan, majestuós bulevard urbà des del barri de Gràcia fins al Parc de la Ciutadella, és l'escenari d'aquesta privilegiada promoció.

Magnífica no sols per la seva situació, sinó també per la seva construcció: una remunta de tres plantes en un edifici de tall clàssic Barceloní, que conjumina la reconeguda tradició de la ciutat comtal amb la innovació dels últims avanços en arquitectura del benestar.

El resultat són tres noves plantes superiors i 6 magnífics habitatges que inclouen 4 àtics dúplexs amb impressionants terrasses superiors de fins a 40 m².

Per la seva orientació i distribució tots els apartaments gaudeixen d'àmplies estades i salons amb cuina oberta al menjador i llum natural tot el dia.

Lux Sant Joan
Lux Sant Joan
Lux Sant Joan image 1
Lux Sant Joan image 2
Lux Sant Joan image 3
Lux Sant Joan image 4

El compromís.

El compromís LuxHabitat consisteix en la rehabilitació del patrimoni històric de la ciutat per a la seva conservació i nou ús, dins dels paràmetres de sostenibilitat que marquen les grans urbs del futur.

Per aquesta raó emprem en la realització d'aquests 6 habitatges, materials de construcció aprovats per les normes més exigents d'ecologia i conservació, així com l'últim en sistemes d'energia neta i no contaminant.

A tot això cal sumar els més alts estàndards de qualitat i disseny que converteixen als nostres espais en exponents i generadors de benestar.

El compromís.
Barcelona , Passeig Sant Joan

Barcelona , Passeig Sant Joan

El Passeig Sant Joan ha estat triat recentment la segona millor carrer del món per l'edició internacional de «Time Out» per davant dels icònics Passeig de Gràcia o la Rambla de Catalunya. Una àmplia avinguda que pot recórrer-se des del districte de Gràcia fins al Parc de la Ciutadella, pulmó verd de la ciutat. El seu ampli vial amb tres línies d'arbres el converteix en un dels grans bulevards de la ciutat, on trobem zones lúdiques i esportives, cafeteries i restaurants, assolellades terrasses i el nou mercat de la Abacería.

El carrer del Consell de Cent, a escassos metres de la promoció, serà convertida en un nou «eix verd» de Barcelona per a afavorir l'ús ciutadà del carrer, les relacions veïnals i el comerç de proximitat.

En definitiva, un habitatge i un barri que aposten pel benestar de les persones en una ciutat admirada en tota Europa per la seva innovació i qualitat de vida.

Edifici
Planta 03
3º 1ª B Pis 2 dormitoris 75,55 m2 Venut
3º 2ª A Pis 2 dormitoris 109,62 m2 Venut
Planta 04
4º 1a A Àtic 3 dormitoris 118,88 m2 Venut
4º 1a B Àtic 3 dormitoris 125,90 m2 Venut
4º 2a A Àtic 3 dormitoris 120,55 m2 Venut
4º 2a B Àtic 3 dormitoris 125,50 m2 Venut

T'agradaria estar informat sobre la venda a nivell particular?

Omple el següent formulari i ltavisarem sobre el llançament
Benvinguts al benestar urbà

Benvinguts al benestar urbà

Lux St Joan representa la Barcelona recentment triada millor ciutat del món per The Telegraph Travel: vida ciutadana, oferta gastronòmica i cultural, comerç de proximitat, pacificació i benestar… a l'abast de tot o necessari i prop del mar.

Una ubicació privilegiada per al teu nou habitatge: construïda amb els millors criteris de qualitat, habitabilitat i sostenibilitat a la ciutat cada vegada més admirada a tot el món.