Obra nova Lux Pelai

Pelayo / Barcelona

En el núm. 1 del carrer Pelayo: el veritable centre de Barcelona!

En aquesta ubicació privilegiada, entre Plaça Universitat i Plaça Catalunya, LuxHabitat es complau a oferir la fabulosa oportunitat de 13 apartaments d'obra nova completament exteriors.

Un veritable privilegi per la seva situació i també per la seva construcció: Un edifici inspirat en l'arquitectura de l’Eixample Barceloní que ofereix en la seva coberta una increïble terrassa amb piscina comunitària i excel·lents vistes a zones emblemàtiques com Ciutat Vella o Montjuïc.

Distribuïdes en 3 plantes de 3 apartaments i 2 plantes de 2 apartaments, els habitatges són totes exteriors, amb llum natural tot el dia. Les seves dimensions contemporànies, optimitzen l'espai disponible a partir d'una òptima comunicació de totes les seves zones habitables.

Els acabats, cuidats fins al mínim detall, ofereixen el màxim confort d'avui dia:

Climatització, parquet laminat en tot l'habitatge, fusteries d'alumini i armaris de paret.

Lux Pelai
Lux Pelai
Lux Pelai image 1
Lux Pelai image 2
Lux Pelai image 3
Lux Pelai image 4

El propòsit de l'edifici

S'imagina refrescar-se en la seva pròpia piscina en el nucli de Barcelona?

Aquest edifici representa el nou estàndard de qualitat de vida en el centre d'una de les ciutats més desitjades d'Europa.

El compromís LuxHabitat consisteix a conservar l'estil de les construccions tradicionals del nucli urbà, afegint totes les prestacions i comoditats de la vida actual.

I això és el que aconseguim amb aquesta obra. Construïda a tres vents, amb llum natural tot el dia, la qual cosa suposa un gran estalvi energètic. I per a quan sigui necessari, l'energia més neta i l'equipament més ecològic del moment: Aerotèrmia i electrodomèstics d'última generació.

Aquest és el veritable luxe d'avui dia. Viure en el centre, a l'abast de tot, amb tots els avantatges dels últims avanços en sostenibilitat i construcció del benestar, i en un edifici que s'integra perfectament en l'estètica més representativa de Barcelona.

Lux Pelai és la millor alternativa en habitatge nou de la zona centre.

El propòsit de l'edifici
Barcelona , Pelayo

Barcelona , Pelayo

Dir Pelayo és nomenar un dels carrers més excitants de Barcelona. Les seves voreres bullen d'activitat comercial i d'oci. Podríem definir-la com una espina dorsal delimitada per 4 àrees fonamentals de la ciutat: plaça Universitat, la Rambla i el centre històric, plaça Catalunya i l’Eixample.

Tant per als residents habituals com per als qui trien Barcelona com a enclavament estratègic o de treball, Lux Pelai és la ubicació perfecta per la seva oferta cultural, d'oci, restauració i excel·lent connectivitat amb la resta de la ciutat, l'estació d'AVE i l'Aeroport de Barcelona.

Edifici Pelai
Planta 01
1º1ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Venut
1º2ª Pis 1 dormitori 48,60 m2 Venut
1º3ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Venut
Planta 02
2º 1ª Pis 2 dormitoris 72,94 m2 Disponible Plànol
2º2ª Pis 2 dormitoris 73,00 m2 Venut
Planta 03
3º 1ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Disponible Plànol
3º 3ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Disponible Plànol
3º2ª Pis 1 dormitori 48,60 m2 Venut
Planta 04
4º1ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Disponible Plànol
4º2ª Pis 1 dormitori 48,60 m2 Disponible Plànol
4º3ª Pis 1 dormitori 49,27 m2 Disponible Plànol
Planta 05
5º 1ª Pis 2 dormitoris 68,24 m2 Disponible Plànol
5º 2ª Pis 2 dormitoris 78,90 m2 Disponible Plànol

T'agradaria estar informat sobre la venda a nivell particular?

Omple el següent formulari i ltavisarem sobre el llançament
Benvinguts al centre de Barcelona

Benvinguts al centre de Barcelona

El veritable centre! En el Triangle d'Or format per Plaza Catalunya, Ronda Universitat i el propi carrer Pelayo. És una dels carrers comercials més reconeguts d'Europa, a pocs passos de la principal oferta d'oci i cultura del centre de Barcelona i punts d'interès internacional com el Passeig de Gràcia, La Pedrera, la Casa Batlló, el Barri Gòtic i Les Rambles.

El carrer Pelayo delimita el districte de Ciutat Vella i l'Eixample, en el qual s'inspira la façana de l'edifici però amb una particularitat que el fa únic: una terrassa amb piscina comunitària i vistes panoràmiques.

Lux Pelai és un autèntic luxe en el centre de la ciutat.