Obra nova Lux Provença

Provença / Barcelona

Presentem una promoció fora de sèrie a Barcelona.

Un autèntic privilegi tant per la seva ubicació, entre Passeig de Gràcia i la Diagonal, com per la seva singularitat: es tracta de dos únics habitatges de gran personalitat i representació gràcies al bon gust i els materials nobles empleats en la seva decoració.

Per a la restauració s'han conservat els elements diferencials que inclouen en aquests pisos en la categoria de més desitjats de l'Eixample: sostres de 3,5 metres d'altura amb motllures i sòls de paviment noia, de gran valor patrimonial.

L'amplitud és la característica principal dels habitatges. Una característica que es gaudeix des del vestíbul d'entrada que conserva l'estil original de la finca amb pintures de relleu en les parets.

El resultat final és una suma de tradició i modernitat que sorprèn per la seva gran qualitat.

A això contribueixen els acabats “premium” a partir de materials sostenibles i l'última tecnologia “smarthouse” per a la gestió dels sistemes de la casa.

Lux Provença
Lux Provença
Lux Provença image 1
Lux Provença image 2
Lux Provença image 3
Lux Provença image 4

El compromís.

El compromís LuxHabitat consisteix en la rehabilitació del patrimoni històric de la ciutat per a la seva conservació i nou ús, dins dels paràmetres de sostenibilitat que marquen les grans urbs del futur.

Per aquesta raó utilitzem en la restauració d'aquests 2 habitatges, materials de proximitat aprovats per les normes més exigents, així com l'últim en sistemes d'energia neta i no contaminant.

A tot això cal sumar els més alts estàndards de qualitat i disseny que converteixen aquests habitatges en veritables espais de benestar.

El compromís.
Barcelona , Provença

Barcelona , Provença

Existeixen carrers tocats per la fortuna. On viure és gaudir d'un major benestar, ja sigui per la seva tranquil·litat, la seva comunicació, o els serveis al seu abast.

El carrer Provença és un d'aquests carrers. La promoció es troba a un pas de la vida urbana, però a resguard del bullici i el trànsit. La seva característica de carrer pels ciutadans s'incrementa exponencialment amb la futura transformació de la mateixa en un dels eixos verds de l'Eixample.

Això es traduirà, en un futur pròxim, en major mobilitat, més zona verda, millor accessibilitat, mobiliari i enllumenat renovat… Tot això per promoure l'apropiació del carrer per part de les persones, amb més vida familiar, comerç de proximitat i menys contaminació i soroll.

Els habitatges estan a un carrer del passeig del Passeig de Gràcia, la gran avinguda senyorial de Barcelona on es donen cita grans signatures de moda, passejos ciutadans, esdeveniments socials i edificis modernistes. I també, sota la Diagonal, la principal via de comunicació a nord i sud des del centre de la ciutat.

La zona té tots els serveis i atractius d'una de les millors zones de la capital catalana com és l’Eixample: botigues de moda, comerç de proximitat, escoles, centres esportius, bars i restaurants… La singular vila de Gràcia a 10 minuts en direcció muntanya, amb la seva animació bohèmia i famosos mercats. I en direcció mar, la magnífica quadrícula del Pla Cerdà per davant.

Edifici
Planta 03
1º A Pis 2 dormitoris 101,35 m2 Disponible Plànol
1º B Pis 3 dormitoris 172,87 m2 Disponible Plànol

T'agradaria estar informat sobre la venda a nivell particular?

Omple el següent formulari i ltavisarem sobre el llançament
Benvinguts al benestar del Quadrat d'Or

Benvinguts al benestar del Quadrat d'Or

L’Eixample de Barcelona és un dels dissenys de ciutat més singulars dins de l'urbanisme europeu i mundial.

Ideada per Idelfons Cerdà, proposava una ciutat pensada per a les persones, amb illes de cases circumdades per zones verdes i jardins interiors, idea que ara s'està duent a terme amb els nous eixos verds.

Dins de l’Eixample, el Quadrat d’Or és considerat com la zona de major privilegi: un museu a l'aire lliure amb obres d'Antoni Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch.