Obra nova Lux Glories

Barcelona

Ens complau oferir aquesta excel·lent oportunitat per als amants de la Barcelona que mira al futur. Localitzada allí on l’Eixample coincideix amb la innovació i la nova pacificació de la ciutat. Una promoció exclusiva que combina el caràcter de la Barcelona tradicional amb la zona de major projecció de la capital europea de sostenibilitat.

Es tracta d'una remunta de finca règia per a la qual utilitzarem els últims avanços en arquitectura que donaran lloc a un conjunt harmònic, mescla de tradició i modernitat.

Per a la seva realització es conservarà l'estil arquitectònic de l'edifici, al qual donarem continuïtat amb la utilització dels últims avanços en construcció sostenible. El resultat seran dues noves plantes i 4 habitatges amb grans salons, còmodes estades i llum natural gairebé tot el dia gràcies als seus amplis balcons.

Lux Glories
Lux Glories
Lux Glories image 1
Lux Glories image 2
Lux Glories image 3
Lux Glories image 4

El compromís.

El compromís LuxHabitat consisteix en la rehabilitació del patrimoni històric de la ciutat per a la seva conservació i nou ús, dins dels paràmetres de sostenibilitat que marquen les grans urbs del futur.

Per aquesta raó emprem en la realització d'aquests 4 habitatges, materials de construcció aprovats per les normes més exigents d'ecologia i conservació, així com l'últim en sistemes d'energia neta i no contaminant.

A tot això cal sumar els més alts estàndards de qualitat i disseny que converteixen als diferents espais en generadors de benestar.

El compromís.
Barcelona , Glories

Barcelona , Glories

Si hi ha una zona amb projecció a la Barcelona d'avui aquesta és, sens dubte, la confluència entre Pza Glories i el districte 22@ de Poblenou. I és allí on es troben aquests 4 habitatges de privilegiada situació.

Després d'anys de projecte i obres, Glories s'alça com l'indiscutible nou pulmó verd de la ciutat. Conté enormes extensions verdes, espais de joventut, zones d'esbarjo i equipaments urbans d'última generació. Al costat de la plaça trobem diverses de les infraestructures més importants de la ciutat: L’Auditori, El mercat dels Encants o el Teatre Nacional de Catalunya…

Però el que converteix a la zona en ubicació rellevant és la conversió del 22@ en un dels districtes tecnològics més importants d'Europa i un dels més desitjats per empreses com Amazon, Microsoft o Hewlet Packard… que trien el clima, els serveis, la proximitat a la mar i la qualitat de vida que ofereix aquesta nova Barcelona el dinamisme i la consolidació de la qual van en augment.

Edifici Castillejos
Planta 03
3º 1ª Pis 3 dormitoris 110,92 m2 Venut
3º 2ª Pis 3 dormitoris 110,92 m2 Venut
Planta 04
4º 1ª Pis 3 dormitoris 95,28 m2 Venut
4º 2ª Pis 3 dormitoris 95,28 m2 Venut

T'agradaria estar informat sobre la venda a nivell particular?

Omple el següent formulari i ltavisarem sobre el llançament
Benvinguts al benestar cosmopolita

Benvinguts al benestar cosmopolita

Gaudeix del benestar metropolità d'última generació. Un habitatge en la zona més dinàmica de la nova Barcelona que no para de créixer i projectar-se cap a un futur d'innovació i sostenibilitat. Tria viure on viu la nova generació del benestar: el nou pulmó verd de Barcelona i un dels districtes tecnològic més importants d'Europa, seu d'empreses de referència mundial.