Obra nova Lux Urgell

Eixample / Barcelona

Benvingut a Lux Urgell, el teu nou oasi en el cor de Barcelona!

Situada estratègicament en el distingit Eixample, en el número 69 del carrer Comte d'Urgell, Lux Urgell ofereix molt més que una promoció immobiliària; és un estil de vida que et submergirà en un oasi urbà d'elegància i comfort.

Amb 23 habitatges d'1 o 2 habitacions, que varien en grandària des de 46m2 fins a 70m2, cada apartament està dissenyat per a abraçar la llum natural durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor. Gaudeix de vistes impressionants des de l'àtic amb la seva terrassa de 65m2 i les àmplies terrasses orientades al sud.

Els sostres alts de 3 a 3.5 metres i els espais oberts es combinen amb la majestuosa rehabilitació de la façana original, d'obertures verticals, balcons imponents i baranes de forja, aportant una elegància atemporal sense igual a cada racó.

Viu en un entorn dissenyat per al teu benestar, on la llum natural crea una atmosfera lluminosa i acollidora. i els espais oberts donen la possibilitat de personalitzar la teva llar segons els teus gustos i necessitats.

La nostra cerca per la qualitat de vida es reflecteix en el màxim aprofitament de l'espai, garantint l'amplitud dels salons i l'habitabilitat de totes les estades. A més, abracem la sostenibilitat amb un sistema de climatització basat en energia renovable a través de plaques solars, proporcionant-te un estil de vida net, econòmic i respectuós amb el medi ambient.

Lux Urgell és l'equilibri perfecte entre ubicació privilegiada, comoditat i un estil de vida enriquidora.

Lux Urgell
Lux Urgell
Lux Urgell image 1
Lux Urgell image 2
Lux Urgell image 3
Lux Urgell image 4
Lux Urgell image 5
Lux Urgell image 6
Lux Urgell image 7

El compromís.

El compromís LuxHabitat consisteix a conservar l'estil de les construccions tradicionals del nucli urbà, afegint totes les prestacions i comoditats de la vida actual.

I això és el que aconseguim amb aquesta obra. Aquesta majestuosa construcció, els fonaments de la qual es remunten a l'any 1900, és un autèntic tresor arquitectònic que ens transporta de ple a l'elegància de l'època vuitcentista i a l'esplendor de l'eixample de Barcelona.

En un esforç per preservar i honrar aquesta herència històrica, es rehabilitarà la façana original respectant les directrius del patrimoni històric.

LuxUrgell és un testimoniatge de la importància de preservar i celebrar la rica herència arquitectònica de la ciutat, assegurant que la bellesa i la història d'aquesta construcció del segle XX continuïn brillant en el segle XXI.

Construïda a tres vents, amb llum natural tot el dia, la qual cosa suposa un gran estalvi energètic. I per a quan sigui necessari, l'energia més neta i l'equipament més ecològic del moment: plaques solars i electrodomèstics d'última generació.

Aquest és el veritable luxe d'avui dia. Viure en el centre, a l'abast de tot, amb tots els avantatges dels últims avanços en sostenibilitat i construcció del benestar, i en un edifici que s'integra perfectament en l'estètica més representativa de Barcelona.

Lux Urgell és la millor alternativa en habitatge nou de la zona centre.

El compromís.
Barcelona , Eixample

Barcelona , Eixample

El districte de l'Eixample, amb els seus carrers amples i quadriculats i les seves imponents edificacions modernistes, és un fidel reflex de la grandiositat de Barcelona. Gaudeix d'una ubicació privilegiada en el centre de Barcelona, envoltat per una àmplia gamma d'atraccions i llocs d'interès.

Viure a l'Eixample permet un accés fàcil i directe a la vibrant vida cultural i d'oci que defineix a la ciutat, des de la majestuosa Plaza d'Espanya a la icònica Plaça Catalunya, on la vida cultural i comercial de la ciutat cobra vida.

Amb gran varietat de teatres i museus, podràs anar caminant a peu a gaudir d'exhibicions, teatre, dansa i música, creant experiències memorables per als amants de les arts.. El Mercat de Sant Antoni, serà el lloc perfecte per comprar productes frescos de proximitat. Per a famílies i estudiants, pots trobar diverses escoles i universitats, garantint una educació de qualitat. A més, gaudeix d'una varietat de restaurants i bars, on podràs descobrir la gastronomia local i internacional, creant moments inoblidables..

La proximitat a múltiples opcions de transport públic, com a ferrocarrils, metre i autobusos, faciliten la ciutat al teu abast, connectant de manera eficient amb altres àrees d'interès cultural, l'estació d'AVE i l'aeroport de Barcelona.
 

Edifici
Planta 1
1o 1a 2 dormitoris 87,74 m2 Venut
1º 2ª 2 dormitoris 74,95 m2 Venut
1º3ª 2 dormitoris 65,51 m2 Disponible
1º4ª 2 dormitoris 72,40 m2 Venut
Planta 2
2º1ª 2 dormitoris 62,44 m2 Venut
2º2ª 1 dormitori 51,61 m2 Disponible
2º3ª 2 dormitoris 62,11 m2 Disponible
2º4ª 2 dormitoris 69,20 m2 Venut
Planta 3
3º1ª 2 dormitoris 62,44 m2 Venut
3º2ª 1 dormitori 51,61 m2 Venut
3º3ª 2 dormitoris 60,22 m2 Disponible
3º4ª 2 dormitoris 67,31 m2 Venut
Planta 4
4º1ª 2 dormitoris 62,44 m2 Venut
4º2ª 1 dormitori 51,61 m2 Disponible
4º3ª 2 dormitoris 60,22 m2 Venut
4º4ª 2 dormitoris 67,31 m2 Venut
Planta 5
5º1ª 2 dormitoris 62,44 m2 Venut
5º2ª 1 dormitori 51,61 m2 Disponible
5º3ª 2 dormitoris 60,22 m2 Venut
5º4ª 2 dormitoris 67,31 m2 Venut
Planta 6
6º1ª Àtic 2 dormitoris 62,44 m2 Venut
6º2ª Àtic 1 dormitori 51,61 m2 Venut
6º3ª Àtic 2 dormitoris 90,26 m2 Venut

T'agradaria estar informat sobre la venda a nivell particular?

Omple el següent formulari i ltavisarem sobre el llançament